18-persoons Veluwe Villawijk

8.6
18
Deboshoek.nl logo

De Veluwe Villawijk bestaat uit drie Veluwe Villa's bij elkaar. U verblijft als het ware in een wijk van drie villa's voor 6 personen. In totaal biedt de villawijk plaats aan 18 personen. Per villa beschikt u over een stijlvolle en luxe woon- en eetkamer met een sfeervolle gashaard, een compleet ingerichte keuken met o.a. een vaatwasser, een badkamer, een apart toilet en drie slaapkamers. En dit alles natuurlijk keer drie! In totaal beschikt u dus over negen slaapkamers.

Buiten treft u maar liefst twee privé sauna's, die uw verblijf extra comfortabel maken. De twee houtgestookte sauna's bieden beide plaats aan 6 personen en zijn compleet ingericht met fijne zit- en ligbanken. Tevens beschikken de afgesloten saunaruimtes over een buitendouche. In de omheinde tuin vindt u bovendien een Finse Grill Kota: een gezellig houten huisje waar u heerlijk kunt grillen.

Deze accommodatie beschikt over 12x een 1-persoons boxspringbed en 3x een stapelbed.  

  • Veluwevilla 36 en 38: Van circa 30 november t/m 1 maart is de buitendouche afgesloten ivm vorst.

Boekingsinformatie

Ligging 18-persoons veluwe villawijk

De ligging van "18-persoons veluwe villawijk" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.