18-persoons Wellness Bungalow

9
18
Deboshoek.nl logo

Deze grote en luxe Wellness Bungalow is ideaal voor een groepsvakantie op de Veluwe. De bungalow biedt plaats aan 18 personen en beschikt over een eigen zwembad, sauna én jacuzzi! Met een grote en compleet ingerichte keuken, drie eettafels en twee gezellige zithoeken met een televisie is er genoeg ruimte voor het hele gezelschap.

De 18-persoons bungalow beschikt verder over zes slaapkamers: vier slaapkamers in de bungalow zelf en twee slaapkamers in de naastgelegen studio's op hetzelfde terrein. De slaapkamers in deze studio's hebben beide een eigen badkamer met een douche, wastafel en toilet. In de bungalow bevindt zich een badkamer met een douche, bad, wastafel en toilet, een badkamer met een douche, wastafel, toilet en infrarood sauna en nog een apart toilet.

Buiten vallen het privé zwembad en de heerlijke jacuzzi meteen op. Hier kunt u fijn relaxen. De afgesloten tuin beschikt verder over een vijver en een groot terras met terrasmeubilair en een barbecue. Voor de kinderen is er een speeltuintje, zandbak, kinderstoel, kinderbed en verschoontafel aanwezig.

Het zwembad is te gebruiken van mei t/m september. De jacuzzi en sauna zijn het gehele jaar te gebruiken.

Boekingsinformatie

Ligging 18-persoons wellness bungalow

De ligging van "18-persoons wellness bungalow" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.