Vakantiehuis Otterlo

10
10
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een vakantiepark met prachtige Veluwse details en een ideale ligging. De villa is ruim opgezet en voorzien van vele luxe. De inrichting heeft een eigentijds en modern karakter!

Groepsaccommodatie in Gelderland, gelegen op de Veluwe 

De groepsaccommodatie beschikt over vier slaapkamers, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden, en twee slaapkamers met drie eenpersoonsbedden. Er is een keuken met vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en Senseo koffiezetapparaat. Daarnaast zijn er twee luxe badkamers met inloopdouche en wastafel en een aparte toiletruimte. Middels de openslaande deuren kom je bij een groot gemeubileerd terras waar het heerlijk vertoeven is!

Samen de dieren spotten

Dit vakantiepark is de perfecte plek voor een vakantie midden in de natuur. De vakantieverblijven zijn omringd door bomen en vanaf het park wandel je zo Nationaal Park De Hoge Veluwe op. Vanaf het nabijgelegen dorpje Otterlo lopen verschillende wandelroutes door dit prachtige natuurgebied. Verken bijvoorbeeld het Klompenpad, zoek samen met de kinderen naar paddenstoelen en spot edelherten en wilde zwijnen tussen de eeuwenoude bomen. Ook culturele uitjes zijn niet ver weg. Zo vind je op nog geen 30 minuten rijden Paleis het Loo en het Kröller-Müller Museum. Op het vakantiepark kun je alle kanten op. Echte waterratten kunnen zich uitleven in de speelvijver of hun hengel uitslaan in het visgebied. Voor een moment van ontspanning is een bezoek aan de sauna zeker de moeite waard.


Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantiehuis otterlo

De ligging van "vakantiehuis otterlo" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.