Wellnessvilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

6
Familiehuisnunspeet.nl logo

Beleef de ultieme ontspanning tijdens uw vakantie in een Wellnessvilla!

De Wellnessvilla is geschikt voor 6 personen en beschikt over een sauna,  jacuzzi, en een buitendouche in de tuin van de accommodatie. Een privé Wellness ruimte tijdens uw vakantie, wie wil dat nu niet? Buiten kunt u heerlijk genieten onder de elektrisch bedienbare veranda met buitenhaard, waar het ook goed vertoeven is als de weersomstandigheden iets minder zijn. 

Indeling

De woonkamer is modern en gezellig ingericht met een sfeerhaard, heerlijke stoelen en een bank. De Wellnessvilla's hebben airco en een schuifpui naar het terras.

Compleet ingerichte open keuken is voorzien van een kookeiland met inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en een ingebouwde koffiemachine voor vers gemalen bonen.

Ruime badkamer met grote douche, dubbele wastafel en een apart toilet. 

Drie slaapkamers waarvan twee slaapkamers hebben twee eenpersoons boxspringbedden en één slaapkamer met een kruisstapelbed.

In de berging staat een wasmachine en een droger voor u klaar en uiteraard kunt u ook uw eigen of bij ons gehuurde fietsen hierin stallen. 

Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de Wellnessvilla.

De inrichting/indeling van de Wellnessvilla's kan onderling verschillen.
In iedere accommodatie is gratis WiFi beschikbaar. 

Boekingsinformatie

Ligging wellnessvilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers

De ligging van "wellnessvilla: 6-persoons accommodatie, 3 slaapkamers" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.