Vakantieboerderij Maasbommel

9.1
10
Groepen.nl logo

In het land van Maas en Waal ligt deze historische en landelijk gelegen krukboerderij, geschikt voor maximaal tien personen.

Een vakantieboerderij in Gelderland met vrij uitzicht 

De benedenverdieping heeft een grote woon/eetkamer, een behaaglijke verwarming onder de authentieke klinkervloer en een compleet ingerichte open keuken. Het zitgedeelte heeft een grote schuifpui met toegang tot een binnenplaats. Het achterhuis is rolstoelvriendelijk en heeft een extra grote slaapkamer op de begane grond en via een schuifdeur toegang tot een eigen badkamer, eveneens met vloerverwarming, dubbele wastafel, toilet en een inloopdouche met zitje. De bovenverdieping heeft  een slaapkamer, een badkamer met bad, toilet en dubbele wastafel. Verder beschik je  over tv en radio, parkeerplaatsen en een eigen ingang. Het Achterhuis is groot genoeg om met het complete gezelschap te genieten van een hapje en drankje, zowel buiten op de veranda als in het pruimenboomgaardje, als binnen in de woon/eetkamer. Het voorhuis heeft een gang met aan de ene kant een compleet ingerichte eetkeuken, aan de andere kant een zitkamer met een bank, tv, en dvd. Aan de voorkant een landelijke tuin. Aan de zijgevel, onder een monumentale notenboom, een terras met vrij uitzicht. Het voorhuis beschikt verder over een slaapkamer met 2 boxspringbedden, een 1 persoons bedstee en douche.  Op de 1e etage twee 2-persoons slaapkamers en een badkamer. Er is internet, twee parkeerplaatsen en een eigen ingang. Je moet buitenom om van het Voorhuis naar het Achterhuis te gaan. Bij aankomst zijn alle bedden voor je opgemaakt en staat een welkomspakket voor je klaar. De groepsaccommodatie is rookvrij. 

Een dagje naar de Gouden Ham

In dit gebied van dijken en polders zijn diverse routes uitgezet voor de fietser en wandelaar. De struinroutes voor de wandelaars, zowel aan de Waal als aan de Maas, zijn een echte aanrader. De vissport liefhebber kan zijn hartje ophalen bij een forellenvisvijver in de buurt. Het watersportgebied 'de Gouden Ham' heeft mooie stranden en biedt voldoende mogelijkheden om te zwemmen, surfen, zeilen en kanoën. Hou je van de stad, dan ben je binnen 25 minuten autorijden in het centrum van Nijmegen. 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Maasbommel 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantieboerderij maasbommel

De ligging van "vakantieboerderij maasbommel" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.