Groepsaccommodatie Lunteren

10
80
Groepen.nl logo

Ruime functionele groepsaccommodatie met zo'n 80 slaapplaatsen gelegen op een camping annex recreatiepark, te midden van uitgestrekte bossen en heide nabij de Gelderse Vallei. Deze groepsaccommodatie wordt verhuurd aan groepen van minimaal 50 betalende personen. Deze accommodatie is open van april t/m november.

Een vakantiehuis in Gelderland met subtropisch zwembad

De groepsaccommodatie beschikt over een grote recreatiezaal en een ruime keuken, gelegen aan een groot sportveld op 25 ha. bebost recreatieterrein. De slaapgelegenheden bestaan uit 1 zaaltje van 18 bedden, 1 zaaltje van 20 bedden, 1 zaaltje van 12 bedden, 2 zaaltjes met 10 bedden en 2 kamers met 6 bedden. ( allemaal stapelbedden.) Er zijn 2 sanitairgroepen. Tevens kun je gratis gebruik maken van een subtropisch binnenbad (geopend tot eind oktober) en het verwarmde buitenzwembad (geopend van half mei - half september), sportvelden (basket- en volleybal) en een grote speeltuin.

Samen struinen door de bossen

In de directe omgeving is volop gelegenheid tot het maken van mooie wandel- en fietstochten door de prachtige bossen en weilanden. Ook een bezoek aan een van de prachtige musea of het dichtbij gelegen Nationaal Park De Hoge Veluwe behoort tot de mogelijkheden.

Huisje huren in Gelderland? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie lunteren

De ligging van "groepsaccommodatie lunteren" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.