Villa Comfort 8 personen Wellness

9.5
8
Topparken.nl logo

De Veluwe is een prachtige vakantiebestemming, ongeacht het seizoen. Maak uw vakantie compleet met een verblijf in deze ruime villa met eigen sauna, spa en buitendouche. 

Deze comfortabele villa is geschikt voor 8 personen. Op de begane grond zijn de modern ingerichte keuken en woonkamer met sfeerhaard te vinden. De keuken is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht met onder andere een waterkoker, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en koelkast met diepvriesvak. De ruime eettafel is de ideale plek voor een borrel- en/of spelletjesavond. 

Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. De derde en vierde slaapkamer bevinden zich in het onderste gedeelte van de woning. Hier vindt u ook de tweede badkamer met douche, wastafel en toilet. De bedden zijn bij aankomst voor u opgemaakt, zodat u hier geen omkijken naar heeft. 

De openslaande deuren vanuit de woonkamer geven toegang tot een heerlijk, privé buitengedeelte. In de ruime tuin rondom de villa kunt u samen met uw gezelschap genieten van de bosrijke omgeving én van uw eigen wellnessfaciliteiten. 

Parkeer uw auto bij de vakantiewoning en het genieten op de Veluwe kan beginnen!

Boekingsinformatie

Ligging villa comfort 8 personen wellness

De ligging van "villa comfort 8 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.