Villa Superieur 6 personen spa

7.9
6
Topparken.nl logo

Luxe, vrijstaande vakantiewoning met twee verdiepingen op een magische plek, midden in de Veluwse bossen. Geniet met uw familie of vriendengroep van de ruimte in- en rondom de vakantiewoning en ontspan in de eigen spa.

Op de begane grond is de woonkamer, het eetgedeelte en een apart toilet te vinden. De ruime woonkamer is modern ingericht met onder andere een hoekbank, een luxe fauteuil, een sfeerhaard en een grote flatscreen tv. Het eetgedeelte bestaat uit een moderne keuken en een ruime eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht met onder andere een vaatwasser, combimagnetron, broodrooster, Senseo koffieapparaat, koelkast en diepvries. Het buitengedeelte is vanaf zowel de woonkamer, als de keuken te bereiken door grote schuifdeuren. Deze deuren en de grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval in de woning en een prachtig uitzicht op de natuurrijke omgeving. 

Op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers en badkamer te vinden. De slaapkamers beschikken ieder over twee eenpersoons bedden (boxsprings), welke zijn opgemaakt bij aankomst. De moderne badkamer is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet. De ruime tuin is ingericht met veel groen, comfortabel terrasmeubilair én een eigen spa. Het vakantiehuis is rookvrij, heeft een eigen parkeerplaats en er is wifi beschikbaar. Ga voor de ruime Villa Superieur met spa en beleef een luxe, comfortabele vakantie in stijl!

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur 6 personen spa

De ligging van "villa superieur 6 personen spa" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.