Deluxe 4 personen Wellness

8.4
4
Topparken.nl logo

Vakantie vieren in luxe op de Veluwe? U zult zich meteen thuis voelen in deze luxe woning voor 4 personen, voorzien van alle gemakken en inclusief privé sauna en jacuzzi in de tuin.

Deze luxueuze vakantiewoning is ervoor gemaakt om het u zo comfortabel mogelijk te maken tijdens uw vakantie. Bij binnenkomst vindt u een moderne keuken. Hier kunt u naar hartelust uw kookkunsten vertonen, want de keuken is volledig uitgerust met onder andere een 4-pits gasstel, koelkast met diepvries, combimagnetron en een vaatwasser. Gezellig samen eten doet u aan de grote eettafel, die tevens bij de keuken is gesitueerd. De sfeervol ingerichte woonkamer beschikt over een comfortabele bank, een fauteuil, flatscreen tv en de sfeerhaard* maakt het extra behaaglijk. De slaapkamers, welke plek bieden voor totaal 4 personen, zijn beide voorzien van twee enkele boxspringbedden, zodat u optimaal geniet van uw nachtrust. In de luxe badkamer maakt u gebruik van de ruime douche en bevindt zich tevens een toilet en wastafel. Extra fijn is dat door de vele raampartijen in de woning er veel natuurlijk licht naar binnen valt.

Vanuit de keuken stapt u via de openslaande deuren het royale en zonnige terras op. Dit is de plek om te ontspannen tijdens uw vakantie op de Veluwe. Naast een terrasset beschikt u in de tuin van de woning over een privé sauna en jacuzzi. Hier kunt u na een lange dag fietsen of wandelen even helemaal tot rust komen. Om uw vakantie compleet te maken beschikt u over een eigen parkeerplaats bij de woning, is de woning rookvrij en maakt u gebruik van de gratis wifi. Een heerlijke plek midden in de bossen op de Veluwe!

*De sfeerhaard is niet in elke vakantiewoning aanwezig.



Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen wellness

De ligging van "deluxe 4 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.