Comfort 6 personen Sauna

8.4
6
Topparken.nl logo

Het ultieme vakantiegevoel beleeft u in dit 6-persoons vakantiehuis op de Veluwe. Ontspan optimaal in de heerlijke buitensauna: dat is pas écht genieten!

Dit luxe vakantiehuis is perfect voor een gezins- of vriendenvakantie op de Veluwe. Het vakantiehuis biedt namelijk plaats aan 6 personen. De eyecatcher van dit vakantiehuis vindt u buiten: de heerlijke sauna. Hier kunt u écht even uw rustmomentjes pakken. Buiten bevindt zich tevens een terras met terrasmeubilair en een parasol.

Binnen vindt u een sfeervolle zithoek, waar u gezellig een filmpje kunt kijken op de flatscreen televisie. In dezelfde ruimte staat ook een eettafel voor 6 personen. Hier kunt u uw gezelschap verrassen met een heerlijk zelfbereide maaltijd. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien: 4-pits gasstel, broodrooster, waterkoker, koelkast, diepvries, combimagnetron, vaatwasser en Senseo. Verder vindt u in het vakantiehuis een badkamer en drie slaapkamers. Twee kamers hebben twee eenpersoons boxspringbedden en één kamer heeft een stapelbed. Ten slotte maakt u gebruik van WiFi en kunt u uw auto parkeren bij het vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging comfort 6 personen sauna

De ligging van "comfort 6 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.