Chalet Basic 4 personen

8.6
4
Topparken.nl logo

Modern vrijstaand vakantiehuis om zorgeloos te genieten en volledig tot rust te komen in de Veluwse bossen.

Dit comfortabele vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft zowel binnen als buiten veel te bieden. Zo beschikt het over een smaakvolle, moderne inrichting en veel natuurlijk lichtinval. De ruime woonkamer is ingericht met een tweepersoonsbank, twee ruime fauteuils en een flatscreen tv. Kortom, een fijne plek om ontspannen tv te kijken. De eethoek voor 4 personen biedt daarbij ruimte om te genieten van heerlijke maaltijden of het spelen van een gezelschapsspel. De volledig uitgeruste keuken beschikt over een koelkast met diepvriesvak, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en magnetron. In de moderne zijn de wastafel, douche en het toilet te vinden. De bedden zijn verdeeld over twee slaapkamers. Er is daarbij ook ruimte voor een kinderbedje, waardoor het de ideale plek is voor een fijne familievakantie. 

Zit u graag buiten tijdens uw vakantie? Dan kunt u met dit vakantiehuis echt genieten van uw vrije dagen. De ruime tuin met veel groen en een goede schutting zorgt daarbij voor wat extra privacy. De tuin is uitgerust met een terras en terrasmeubilair. Zo kunt u hier heerlijk plaatsnemen tijdens de warmere dagen. De Chalet Basic voor 4 personen is een compleet vakantiehuis waar u ultiem en zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Het vakantiehuis is voorzien van wifi, is rookvrij en bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt.

Boekingsinformatie

Ligging chalet basic 4 personen

De ligging van "chalet basic 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.