Villa Superieur 12 personen Wellness

8.4
12
Topparken.nl logo

Voor een luxe wellness vakantie in de Achterhoek is deze Villa Superieur Wellness perfect. U beschikt namelijk over een eigen sauna, spa en buitendouche in uw tuin.

Deze royale villa is een heus paradijs voor wellness liefhebbers! In de tuin bevindt zich namelijk een sauna, spa en buitendouche. Helemaal voor uzelf. Een goed boek lezen in uw tuinset of heerlijk bubbelen in de spa, en dat midden in de Achterhoekse natuur!

Met maar liefst zes slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, is de villa geschikt voor 12 personen. De slaapkamers beschikken over twee comfortabele eenpersoonsbedden. Het woongedeelte is uitermate modern en sfeervol ingericht. De eet- en zithoek zijn afgescheiden door een wand met een gezellige sfeerhaard. De grote eettafel biedt plaats aan het hele gezelschap: heerlijk smullen van de maaltijden die u kookt in de compleet ingerichte open keuken. Verder is de villa voorzien van drie badkamers, een vijf toiletten , twee parkeerplaatsen en natuurlijk gratis wifi.

Boekingsinformatie

Ligging villa superieur 12 personen wellness

De ligging van "villa superieur 12 personen wellness" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.