Groepsaccommodatie Hulshorst

10
90
Groepen.nl logo

Op steenworp afstand van het Veluwemeer, dichtbij het vredige dorpje Nunspeet, een van de parels van de Veluwe vind je deze groepsaccommodatie. Omzoomd door uitgestrekte bossen, glooiende heidegebieden en weidevelden, waar je naar hartenlust kan fietsen. Vanuit Hulshorst fiets je direct de natuurgebieden in. Deze zijn voorzien van uitgestrekte fietspaden en zijn ideaal voor iedereen die wil ontspannen in de vrije natuur. Avontuurlijk bovendien, want hier kun je de dieren van het bos nog in het wild zien: Reeën, herten, wilde zwijnen en klein wild. Ook is het bos rijk aan vogels, er broeden maar liefst 65 verschillende soorten.

Groepsaccommodatie op de Veluwe met veel speelruimte 

De groepsaccommodatie beschikt over een ruime recreatieruimte. Deze bevat een eetgedeelte en een gezellig ingerichte zithoek voorzien van onder andere een TV en diversen spelmogelijkheden. Daarnaast is er een prachtige en ruime buitenruimte met overdenkt terras, deze kijkt uit over een speelveld met diversen speelgelegenheden. Tevens is de groepsaccommodatie voorzien van een goed werkend wifi netwerk.

Ontdek samen de natuur 

Onze groepsaccommodatie is rustig gelegen in Hulshorst (bij Nunspeet), zo geniet je van privacy én alle nodige voorzieningen. Schuin tegenover de groepsaccommodatie vind je bijvoorbeeld een eenvoudig restaurant met cafetaria, voor als je na een dag vol leuke activiteiten zin heeft in een patatje. Op nog geen tien minuten afstand van onze groepsaccommodatie ligt het Hulshorsterzand. Ook wel de woestijn van de Veluwe genoemd. Paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de ruiterpaden van het Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, 'Het Geldersch Landschap' en de gemeente Nunspeet. Laat je je liever rijden? Maak dan eens een ritje met de huifkar. De huifkarren zijn ook geschikt voor rolstoelen. Op fietsafstand bevindt zich sport- en recreatiecentrum 'De Brake'. Geniet hier in het tropische zwemparadijs, bij de Oudhollandse spelen of ga gezellig een uurtje bowlen. Op 3 kilometer afstand van de accommodatie vind je het Veluwemeer. Daar kun je verschillende watersporten beoefenen, zoals: kanoën, zwemmen, varen, surfen, vissen en duiken.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties op de Veluwe 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie hulshorst

De ligging van "groepsaccommodatie hulshorst" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.