Deluxe 5 personen

10
5
Topparken.nl logo

Modern vakantiehuis van buiten én van binnen! Geniet met uw familie of vrienden van een fijn verblijf, midden in de Gelderse bossen. 

Het vakantiehuis biedt ruimte voor 5 personen, is modern ingericht en is gelegen op een prachtige bosrijke locatie. Het woongedeelte bestaat uit een ruime eettafel en een comfortabele zithoek met een zitbank, luxe fauteuils en een flatscreen tv. De grote ramen en openslaande deuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en geven een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. De stijlvolle keuken is daarbij volledig ingericht. Met onder andere een koelkast met diepvriesvak, combi magnetron, vaatwasser en Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie is de keuken van alle gemakken voorzien. 

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers en een moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamers zijn als volgt ingedeeld: een slaapkamer met twee boxspring bedden en een slaapkamer met een eenpersoonsbed en een stapelbed. Een verblijf in dit vakantiehuis op Resort Veluwe staat gelijk aan vakantie houden midden in de natuur; het park wordt namelijk omringd door de mooiste bossen, vol wandel- en fietsroutes.

Al onze vakantiehuizen zijn rookvrij, beschikken over een eigen parkeerplaats en gratis wifi. 

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 5 personen

De ligging van "deluxe 5 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.