Winter camperplaats

10
7
Topparken.nl logo

Resort Veluwe ligt midden in de Gelderse bossen, grenzend aan het Speulderbos. Ontdek de natuurrijke omgeving en kom volledig tot rust tijdens een verblijf met uw camper op het vakantiepark!

Bent u op zoek naar een fijn verblijf met uw camper op een natuurrijke locatie deze winter? Dan is Resort Veluwe de ideale bestemming! De combinatie van een prachtige ligging en een groot assortiment aan faciliteiten, maakt het een fijne plek om te verblijven - ongeacht het seizoen. Met onder andere een game room, Fun Bowlbanen en een gezellig restaurant hoeft u zich op het vakantiepark geen moment te vervelen. Door de ruime opzet en bosrijke ligging van het park, is er ook meer dan genoeg ruimte om te ontspannen en te genieten van de rust.

De standplaats is voorzien van een eigen watertappunt, 10 ampère stroom, een afvoerputje en een aansluiting voor radio en televisie. Rondom uw camper is er voldoende ruimte voor bijvoorbeeld het neerzetten van een voortent en/of het stallen van uw fietsen.

Daarbij kunt u gebruikmaken van het sanitairgebouw met vloerverwarming. In het gebouw bevinden zich onder andere: meerdere douchehokjes, 2 familiedouches, wastafels, wasmachines, droogtrommels, een strijkplank, strijkijzer, vriezer met koelelementen en magnetron. Het gebouw beschikt ook over een ruimte speciaal voor kinderen en een uitgebreide ruimte voor mindervaliden.

Boekingsinformatie

Ligging winter camperplaats

De ligging van "winter camperplaats" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.