Veluwse lodge

6
Rcn.nl logo

De extra grote, vrijstaande luxe Veluwse Lodges passen perfect in de bosrijke omgeving van de Jagerstee. Wil je genieten van een betaalbare en sfeervolle vakantie? Dan is deze Veluwse Lodge echt iets voor jou. Ze zijn geschikt voor zes personen en van alle gemakken voorzien:

Keuken


De grote, moderne open keuken heeft een 4-pits gaskookplaat, koelkast met vriesvak, filter koffiezetapparaat, vaatwasser en een combimagnetron.

Woonkamer
In de sfeervol ingerichte woonkamer staan een bank en twee stoelen. De lodge is voorzien van centrale verwarming. Vanuit de woonkamer geven twee openslaande deuren toegang tot het terras.

Slaapkamer


Er zijn drie slaapkamers. Twee op de begane grond en één zolderslaapkamer, die te bereiken is met een houten ladder. Elke slaapkamer heeft twee eenpersoons boxspringbedden van 0,90 bij 2 meter met enkele dekbedden. Het bijplaatsen van een babybedje is mogelijk.

Badkamer
De Veluwse Lodge is voorzien van een badkamer met wastafel, toilet en douchcabine. Er is ook een apart toilet aanwezig.

Buiten
Op de gezellige, ruime veranda - gelegen op het zuiden en voorzien van tuinmeubilair voor zes personen - kun je tot laat in de avond van de Veluwse natuur genieten. De auto kun je bij de lodge parkeren.

Internet en TV
Er is een TV in de woonkamer. Je kunt gebruikmaken van gratis WiFi.

Overig
Dit is een rookvrije accommodatie. Bij de Veluwse Lodge 247 zijn huisdieren welkom.

Bekijk hier de video:

Boekingsinformatie