Deluxe 4 personen sauna

7.7
4
Topparken.nl logo

Luxe, vrijstaand 4-persoons vakantiehuis met sauna en buitendouche. Een heerlijk vakantiehuis in de prachtige natuur van Gelderland, voor een onbezorgde vakantie met uw familie of vrienden.

Dit luxe vakantiehuis beschikt over een stijlvol interieur, heeft veel natuurlijk lichtinval en is van alle gewenste gemakken voorzien. De modern ingerichte woonkamer bestaat uit een eet- en zitgedeelte met flatscreen tv. De keuken is compleet ingericht met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie. Kortom, alle voorzieningen voor een fijn, zorgeloos verblijf. 

Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers met beide een tweepersoons boxspring. De moderne badkamer bestaat uit een wastafel, douche en toilet. De tuin is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de bosrijke omgeving. Het buitengedeelte is namelijk voorzien van een comfortabel tuinset met parasol, een eigen sauna en buitendouche. 

De auto kan bij het vakantiehuis geparkeerd worden en alle bedden zijn bij aankomst opgemaakt, zodat het genieten van de vakantie gelijk kan beginnen!

Boekingsinformatie

Ligging deluxe 4 personen sauna

De ligging van "deluxe 4 personen sauna" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.