Holiday home 4 personen

8.1
4
Topparken.nl logo

Mooi vrijstaand vakantiehuis voor 4 personen met terras en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Een heerlijk vakantiehuis waar u onbezorgd kunt genieten van een fijne en zorgeloze vakantie met uw gezin.

Dit mooie vakantiehuis is perfect voor aan vakantie met uw gezin. Het is gelegen in een prachtige bosrijke omgeving waar u helemaal tot rust kunt komen. En niet geheel onbelangrijk, ook de kinderen zullen zich hier prima vermaken. Het vakantiehuis is modern en stijlvol ingericht met een mooi terras waar u heerlijk kunt ontspannen tijdens uw vakantie. De gezellige woonkamer is voorzien van een zithoek, flatscreen tv en eethoek. Een gezellig plekje om te ontspannen na een drukke dag. De moderne keuken is voorzien van alle benodigdheden voor het bereiden van maaltijden, waaronder een koelkast, gasstel en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Dit vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers. Wij hebben ervoor gezorgd dat de bedden reeds voor u zijn opgemaakt bij aankomst, zodat u meteen kunt beginnen aan een fijne, relaxte vakantie met uw gezin! In de badkamer vindt u verder nog een douche, wastafel en toilet. Natuurlijk heeft u ook uw eigen terras, met terrasmeubilair en een parasol, zodat u lekker kunt luieren in de zon of kunt genieten van een drankje of een hapje buiten. Dit vakantiehuis is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. We zijn ervan overtuigd dat u zich meteen thuis zult voelen in dit mooie vakantiehuis.

Boekingsinformatie

Ligging holiday home 4 personen

De ligging van "holiday home 4 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.