Villa Comfort 8 personen

8.1
8
Topparken.nl logo

Geniet met de hele familie van deze royale vrijstaande villa voor 8 personen. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving en voorzien van alle gemakken om u een onvergetelijke vakantie te laten beleven.

Deze ruime en volledig vrijstaande villa voor 8 personen is perfect voor een vakantie met meerdere gezinnen of een grote groep vrienden. Deze luxe villa is modern ingericht en beschikt over een prachtig buitenterras waar u lekker kunt ontspannen tijdens uw verblijf. De woonkamer is voorzien van een gezellige zithoek, een grote flatscreen tv en een ruime eettafel voor 8 personen. Perfect voor wanneer u samen wilt genieten van een drankje, een maaltijd of gewoonweg lekker een spelletje wilt spelen. De ruime aangrenzende keuken is volledig uitgerust en voorzien van alle moderne voorzieningen die u mag verwachten, zoals een koelkast, diepvries, gasstel, combimagnetron, vaatwasser en een Douwe Egberts koffieapparaat (koffiecups) met kokend water functie.

Deze prachtige villa heeft in totaal drie slaapkamers allemaal voorzien van twee eenpersoons boxsprings. Bij aankomst zijn voor uw gemak de bedden al opgemaakt. Verder zijn er in deze zeer complete villa ook nog twee volledige badkamers, waarvan één badkamer beschikt over een ligbad, douche, toilet en wastafel en de andere voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Aangrenzend aan de woning vindt u een prachtige beschutte tuin met terras. Hier kunt u heerlijk met zijn allen plaatsnemen om te genieten van de prachtige natuur, de rust en uiteraard van een heerlijke maaltijd. Deze villa is rookvrij, uitgerust met wifi en uiteraard kunt u uw auto kosteloos parkeren bij de accommodatie. Dus relax en geniet van uw vakantie met familie of vrienden in deze luxe villa!

Boekingsinformatie

Ligging villa comfort 8 personen

De ligging van "villa comfort 8 personen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.