Groepsaccommodatie Beekbergen

10
16
Groepen.nl logo

Deze groepsaccommodatie is gelegen op een vakantiepark in een bos en ongerept natuurgebied midden op de Veluwe. Geschikt voor 16 personen. Dit aantal kun je eventueel uitbreiden door het huren van extra bungalows. Je kunt met je groep gebruik maken van de faciliteiten van het park, o.a. restaurant , snackbar , verwarmd buitenzwembad (open mei tot sept.), air trampolines, tennisbaan en verschillende speeltuinen.

Een vakantiehuis in Gelderland met veel sport- en spelvoorzieningen

De accommodatie bestaat uit twee gedeeltes. Het hoofdgedeelte heeft een keuken, een verblijfsruimte met een eethoek voor 16 personen en er is ook een comfortabele zithoek met televisie en dvd speler. Er bevinden zich hier ook twee slaapkamers. In het aangrenzende andere gedeelte (wel buitenom) zijn vijf luxe 2 persoons kamers, alle met douche, toilet, een kleine kitchenette en tv. Alle kamers beschikken over 1 persoons boxspring bedden. Buiten heb je de beschikking over terrasmeubilair en natuurlijk kun je gebruik maken van alle overige sport- en spelvoorzieningen van het vakantiepark.

Samen struinen door de natuur

De centrale ligging van de accommodatie biedt gelegenheid om allerlei uitstapjes in de omgeving te maken. De groepsaccommodatie is gelegen tussen Beekbergen en Hoenderloo, twee typisch Veluwse dorpen. Je kunt hier werkelijk alle seizoenen genieten, de opbloeiende natuur in het voorjaar, de zomers wanneer alle bomen hun uiteindelijke tooi dragen, de mooi gekleurde herfst en natuurlijk de winter met de bossen en heidevelden bedekt onder een dikke laag sneeuw.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Gelderland

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie beekbergen

De ligging van "groepsaccommodatie beekbergen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.