Vakantievilla Terkaple

10
8
Groepen.nl logo

In een omgeving van genieten en ontspannen beschik je met je groep over dit rietgedekte vakantiehuis, om te genieten van het goede leven. Als je aangemeerd bent aan je eigen aanlegsteiger, loop je zo je privé veranda op. Daar is het met familie en vrienden prima toeven op comfortabele loungebanken. Je kunt dit vakantiehuis ook voor 16 personen huren!

Een groepsaccommodatie in Friesland met eigen aanlegsteiger 


In deze rietgedekte groepsaccommodatie is de verblijfsruimte met de leefkeuken het centrale ontmoetingspunt, waar aan een lange tafel gegeten kan worden. De keuken is compleet ingericht. De woning heeft een zithoek waar je naar keuze TV kunt kijken. Op de begane grond is een ruime slaapkamer en suite. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapvertrekken, een badkamer met douche, toilet- en badmeubel en een infrarood sauna. Kinderstoel en kinderbedje te huur. De groepsaccommodatie ligt direct aan het water met een enorme kade om het grasveld, voorzien van een groot terras met lounge banken.

Samen een dagje varen over het Sneekermeer en ontdek het Friese landschap


De omgeving is een eldorado voor watersporters en natuurliefhebbers. In het voorjaar en zomer ruik je het zilte gras en in de herfst en winter heerst een serene stilte. Oneindig kabbelend water met in de verte een groep witte zeilen. Je kunt sloepen, kayaks, polyvalken en kano's huren. Ontdek het fraaie Friese landschap, en vaar naar het Sneekermeer of bezoek Sneek met de bekende Waterpoort. Voor culturele activiteiten bezoek je het Kameleondorp Terherne of het Douwe Egberts museum in Joure. In Joure (op fietsafstand) is ook een prachtig tropisch zwembad.

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Friesland 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging vakantievilla terkaple

De ligging van "vakantievilla terkaple" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.