Schip Harlingen

10
20
Groepen.nl logo

Kom aan boord van deze fraaie klipper en geniet met de gastvrije schippers van al het moois dat een zeiltocht te bieden heeft. Dit schip is bijzonder geschikt voor alle enthousiaste gasten die graag aktief meevaren aan boord. De moderne uitrusting van het schip (in 2012 geheel gemoderniseerd) daagt je uit om mee te helpen met zeilen op het voordek, of te navigeren op het achterdek onder leiding van de ervaren bemanning. Je kunt ook heerlijk ontspannen in de riante zitkuip en samen met (kleinere) kinderen genieten van de wind door je haren tijdens je tocht. Onderdeks voeren warmte en luxe de boventoon.

Slapen op het water in Friesland

Door de warme en luxe uitstraling onderdeks is het zeilschip ook bij uitstek geschikt voor bedrijfsuitjes en -trainingen. Maar ook vrienden- en familiegroepen zullen zich snel thuis voelen aan boord. De ruime tweepersoonshutten zijn uitgerust met eigen douche en toilet. De voortreffelijk uitgeruste kombuis en de lichte, multifunctioneel ingerichte salon staan borg voor een fijn verblijf aan boord. Hier zul je niet teleurgesteld worden. Alle ingrediënten voor een geweldig verblijf zijn aanwezig. De bemanning verheugt zich erop je te verwelkomen aan boord.
*Prijs is inclusief overnachting, bemanning, één uur per dag op de motor, havengelden, toeristenbelasting en kosten voor bruggen en sluizen.

Bekijk ook de andere overnachtingen op het water

*Op deze accommodatie zijn de HISWA Algemene Voorwaarden Chatervaart van toepassing

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging schip harlingen

De ligging van "schip harlingen" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.