Groepsaccommodatie Bant

10
206
Groepen.nl logo

Exclusief is dit bijzondere park af te huren voor je groep tot 206 personen (of 97 personen bij 1 persoon per slaapkamer). De schuren van deze voormalige boerderij zijn omgebouwd tot gezellige groepsruimtes. De groepsruimtes worden in combinatie met de vakantiehuizen gehuurd, bijvoorbeeld voor een familieweekend, groepsvakantie, vriendenweekend, bedrijfsfeest of ander groepsuitje. Ideaal voor een uitgebreide bedrijfstraining of een groot feest in festivalsfeer! Het hele park is voor jou alleen bij het nemen van deze groepsaccommodatie.

Een vakantiehuis in Flevoland speciaal voor grote groepen


Het park bestaat uit 7 recreatiezalen, 27 huisjes, 6 trekkershutten, 5 luxe glamping tenten en een minicamping. De beheerders ondersteunen je graag op het gebied van o.a. catering (het park heeft 2 eigen koks), activiteiten, entertainment en aankleding. De grootste zaal heeft een professionele keuken waar alles aanwezig is om voor een grote groep te koken. Bij deze zaal ligt een ruim terras. Dit is de grootste en meest flexibele zaal op het park. Deze kan worden ingericht met 206 zitplaatsen, maar ook helemaal zonder stoelen voor een groot feest. Op het park zorgen het grote, houten piratenschip, de skelters, de kano's, de air trampoline en de speelvelden voor urenlang speelplezier. Ga samen voetballen, volleyballen of tennissen of maak een wandeling of fietstocht in het aangrenzende 1200 hectare grote Kuinderbos. 

Extra informatie omtrent de indeling: De 8 Recreatieruimtes/(feest)zalen hebben allen een eigen toiletten, eigen keuken, cv, terras en de biertap is overal mogelijk. De 13 huisjes (totaal 76 bedden) en 4 lodges (16 bedden) hebben allemaal cv, een keuken, een badkamer beneden met wc, wasbak en douche en een woonkamer. De 3 achtpersoonswoningen (24 bedden) hebben allemaal cv, een keuken, een woonkamer, een badkamer beneden met bad, wasbak en douche m.u.v. 1 aangepaste woning (deze heeft voor extra manoeuvreerruimte de wc in de badkamer i.p.v. het bad) en een 2e badkamer boven met douche, toilet en wasbak. Dit geldt ook voor de 7 zespersoonswoningen (42 bedden). De luxe glamping tenten bieden elk plaats aan 6 personen. In elke tent zit een complete badkamer, een woonkamer/keuken met steigerhouten meubels, een bedstede voor 2 personen en 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoons box springbedden.

Bezoek de drie provincies tijdens je weekendje weg


Het park ligt centraal in Nederland. Binnen een uur rijden vanaf Amsterdam, Utrecht, Groningen, Apeldoorn en Leeuwarden. Gelegen op de grens van het oude en het nieuwe land heb je voor je uitjes keuze uit maar liefst drie provincies (Flevoland, Friesland en Overijssel) en een grote variatie aan landschappen. Wat dacht je van moerasgebieden, bossen, bloembollenvelden, weilanden, rietvelden, meren, sloten en gezellige Zuiderzeeplaatsjes als Blokzijl, Lemmer, Kuinre, Urk en Schokland? 

Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Bant 

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie bant

De ligging van "groepsaccommodatie bant" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.