La Routa Type A (2+1)

3
Bungalow.Net logo


Woonkamer / eetkamer met keukenhoek en een eenpersoons slaapbank, een tweepersoons slaapkamer, badkamer met douche in de hal, satelliet tv, eigen verwarming en ventilator in elke kamer. Geschikt voor 2/3 gasten. Privé ingang en privé patio outdoor.

Kasteel Montegonzi is gelegen in een rustige en panoramische locatie, nestelend diep in de wijngaarden en olijfgaarden en biedt prachtig uitgebreid uitzicht over het omringende landschap van Chiantishire. Dit gehucht is onlangs en vakkundig gerestaureerd met behoud van de architectonische oorsprong en met behulp van oude stenen en materialen. Tijdens de restauratie van het kasteel is waar mogelijk, veel zorg besteed aan het herscheppen van het origineel en zijn alle externe functies zo ontworpen dat het zo dicht mogelijk bij het origineel blijft. De originele steenwerken uit de oude vesting zijn gehanteerd, om de sfeer van het verleden te recreëren.

De domiminate positie van het kasteel was strategisch erg belangrijk voor de controle en comminicatie tussen Florence nen Siena. In 1629 werd het kasteel gedeeltelijk verwoest door de Gilde van Ghibellini van Siena, die vocht tegen de Florentijnse Guelfi ' s gilde.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging la routa type a (2+1)

De ligging van "la routa type a (2+1)" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.