Frantoio Type A

3
Bungalow.Net logo

Kasteel Montegonzi is gelegen in een rustige en panoramische locatie, nestelend diep in de wijngaarden en olijfgaarden en biedt prachtig uitgebreid uitzicht over het omringende landschap van Chiantishire. Dit gehucht is onlangs en vakkundig gerestaureerd met behoud van de architectonische oorsprong en met behulp van oude stenen en materialen. Tijdens de restauratie van het kasteel is, waar mogelijk, veel zorg besteed aan het herscheppen van het origineel en alle externe functies zijn ontworpen om de originele zo dicht mogelijk te reproduceren, altijd met behulp van de originele steenwerken genomen uit de oude vesting, om de sfeer van het verleden te recreëren.

De dominante positie van het kasteel maakte het strategisch belangrijk voor de controle van de communicatie tussen Florence en Siena. In 1629 werd het kasteel gedeeltelijk verwoest door de Gilde van Ghibellini van Siena, die vocht tegen de Florentijnse Guelfi ' s gilde.

Boekingsinformatie
Vaste acties bungalow.net

Bungalow.Net heeft een wisselend lastminute aanbod:

Bungalow.Net lastminute aanbod

Ligging frantoio type a

De ligging van "frantoio type a" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.