Le Genevrier

9
2
Gites.nl logo

Le Genévrier, een vakantie-appartement met één slaapkamer, ligt op een verdieping, op tuinniveau. Het is ingericht naar een hoge standaard met smaakvolle, zachte meubels (uitgerust om te voldoen aan het 4-sterren classement). Dit appartement biedt een comfortabele accommodatie voor twee personen.
Een open leefruimte leidt naar een overdekt terras, waar je een buitenruimte vindt om buiten te eten. Tuinmeubilair is voorzien voor je eigen tuin met gas barbecue en barbecuegerei.
De slaapkamer is voorzien van een kingsize bed met twee nachtkastjes en lampen, een royale kledingkast, een kaptafel en een haardroger. Beddengoed en handdoeken van hoge kwaliteit worden verstrekt.
De betegelde doucheruimte heeft een douchecabine, een wastafel en een toilet met opbergruimte voor je toiletartikelen.
Een wasmachine en een stofzuiger staan tot je beschikking.
De keuken is volledig uitgerust, met kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, broodrooster, waterkoker, koelkast / vriezer en een uitgebreide set pannen en keukengerei voor al je culinaire behoeften.
Er is een compleet assortiment servies en glazen, placemats, enz.
Een eettafel en stoelen zijn beschikbaar voor maaltijden binnenshuis, en er een comfortabele bank voor ontspanning.
Wifi-internettoegang, satelliet-tv, dvd-speler en cd-speler met mp3-compatibiliteit zijn beschikbaar.
Je appartement heeft een eigen terras en een eigen tuin, voorzien van tuinmeubilair en afgeschermd voor je privacy.
De prachtige tuinen staan samen met het zwembad tot je beschikking voor die verfrissende duik op lange zomerdagen. Het zwembad is beschut door hibiscusstruiken die de hele zomer bloeien. Om aan de Franse veiligheidseisen te voldoen, is het zwembad voorzien van een alarm. Een bosweg, omzoomd met lavendel en vlinderstruiken, leidt naar het zwembad, met ligstoelen en parasols. Op het terrein bieden we tafeltennis en een klein jeu-de-boulesbaantje, gewoon voor de lol. Een picknicktafel aan de rand van onze bosrijke omgeving is voorzien voor mid-toernooi-versnaperingen!

Boekingsinformatie

Ligging le genevrier

De ligging van "le genevrier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.