Le petit Tailleur

7.6
4
Gites.nl logo

Sfeervol huis.
Ons heerlijke huisje gelegen aan de rand van het gezellige dorpje achter de kerk (waarvan de klokken alleen geluid maken tijdens een huwelijk of andere bijzondere gebeurtenissen) biedt plaats aan 4 (volwassen) personen en is gelegen op de begaande grond dus GEEN trappen lopen.
De boven etage staat leeg en is onbewoond dus U heeft geen last van bovenburen.
In sfeervolle huisje vind u een complete woonkamer met Bank en heerlijke fauteuils en word verwarmd d.m.v. een pellet kachel
Hoe heerlijk is het om ochtends te beginnen met een vers broodje of croissantje (van de lokale bakker) in alle rust op het terras voor het huisje in de zon.
Mocht het buiten wat kouder zijn kunt u gebruik maken van de pellet kachel die in een mum van tijd het hele huis op een behagelijke temperatuur krijgt.
Verder vind u een eenvoudige keuken dat is voorzien van de 1e behoeftes zoals een koelkast, fornuis, magnetron, aanrecht uiteraard ook potten & pannen en ander kookgerei staat hier.
Tegenover de keuken is een buffetkast met servies, glazen en bestek en andere zaken dat noodzakelijk is voor een keuken.
verder treft u een ruime badkamer aan met douche, wastafel en toilet en wasmachine wel dient U zelf uw badhanddoeken etc. mee te nemen.
Naast de badkamer vind u de 1e slaapkamer dat voorzien is van 2 heerlijke Boxspring bedden 090 x 200 cm en uiteraard een kledingkast.
Aan de andere kant van de woonkamer vind u de eetkamer met aangrenzend de 2e slaapkamer waar u ook 2 heerlijke boxspring bedden 90 x 200 cm aantreft.
Via een smal pad aan de achterzijde van het huis ,voor alle duidelijkheid het is een dorpswoning en moet u om het huis heen lopen (zoals wel vaker in Frankrijk gebruikelijk is)
komt u op een idyllisch zitje waar u onder het genot van een goed glas wijn kan genieten van het fantastische uitzicht.

Boekingsinformatie

Ligging le petit tailleur

De ligging van "le petit tailleur" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.