Appartement-studio 'La Couze'

4
Gites.nl logo

Dit ruime studio appartement van 43m2 is recent gerenoveerd en bevind zich aan de achterkant van ons grote woonhuis. Via de gasten ingang komt u in een hal terecht die u toegang geeft tot het appartement. Het appartement bestaat uit een ruime slaapkamer met een bed met 160x200 bultex matras en een kledingkast, een badkamer met inloop stort-douche, wasbak met spiegel en een toilet. Daarnaast is er nog een zitkamer met keukenhoek, hier kunnen ook nog eens 1 of 2 personen slapen op een uitklapbed (80x200 of 160x200). Voor de allerkleinsten hebben wij een baby bedje en een kinderstoel en een speciaal baby badje.
De gloednieuwe keuken beschikt over een 2 pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvakje, vaatwasser, magnetron, waterkoker en koffiezet apparaat. Er is een kleine voorraad koffie, thee, suiker, olijfolie en azijn aanwezig, evenals afwasmiddel, vaatwastabletten en keukenlinnen.
Bij aankomst zijn de bedden gedekt en liggen er handdoeken, shampoo en douche gel in de badkamer voor u klaar. U hoeft dus enkel maar uw koffers uit te pakken!
U kunt gebruik maken van de faciliteiten van ons huis: wij hebben een grote gemeenschappelijke woonkamer met openhaard, 's winters brand hier elke dag een gezellig vuurtje. Er staat hier ook een tv die beschikt over Nederlandse zenders. Verder kunt u heerlijk buiten zitten of eten op het balkon aan de voorzijde van ons huis of plaats nemen op het kleinere terrasje aan de achterkant van ons huis. Kinderen zijn bij ons ook van harte welkom, er zijn boekjes en spelletjes en in de tuin staat een glijbaan en grote trampoline. U kunt uw auto bij ons op het terrein parkeren.

Boekingsinformatie

Ligging appartement-studio 'la couze'

De ligging van "appartement-studio 'la couze'" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.