Le Grand Morvan

7
Gites.nl logo

Le Grand Morvan is een oude boerderij, gelegen in Avaux aan het uiteinde van een doodlopende weg. Samen met Le Petit Morvan vormt het een sfeervol ensemble: Les Deux Morvans. Deze naam is niet geheel toevallig gekozen. Niet ver hier vandaan vinden we de 2 hoogste heuvels van de Morvan: de Haut Folin en de Mont Bibracte.
Le Grand Morvan is een riant vakantiehuis met 3 grote ruimtes op de beneden- en 3 grote ruimtes op de bovenverdieping.
Op de begane grond treft u bij binnenkomst de entree aan met een WC, een ruime trap naar boven en de toegangen naar de woonkamer en de woonkeuken. Meteen links treft u de sfeervolle woonkamer aan met een open haard, een zithoek en een eettafel. Meteen rechts vindt u de woonkeuken met een riant aanrecht en een grote eettafel waar je met 8 personen ruim kunt zitten.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie grote slaapkamers, de grootste met 1 groot tweepersoonsbed van 160 x 200 cm en een divan, de middelste met een stapelbed en met twee eenpersoonsbedden van elk 90 x 200 cm. De meest rechtse kamer is nog in gebruik als tafeltennisruimte maar kan indien gewenst worden gebruikt als slaapkamer mochten er meer dan 6 bewoners zijn.

Boekingsinformatie

Ligging le grand morvan

De ligging van "le grand morvan" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.