La Ruche

9.3
6
Gites.nl logo

Ons huis eventjes ook uw thuis?
Vakantiehuis La Ruche is gelegen in een streek tussen de Loire en de Morvan. Je hebt er fraai uitzicht over de heuvels en je zit nabij Chatillon-en-Bazois (3 km) waar je winkels en restaurants vindt. Je hebt geen directe buren en de tuin is geheel ommuurd. Het gaat om een verbouwde boerderij van bijna 200 jaar oud die bestaat uit een woongedeelte (woonkamer, keuken, 2 badkamers beiden met een toilet, 3 slaapkamers, bibliotheek), een schuur en een oude stal. Het woongedeelte is sfeervol gerenoveerd waarbij de stenen vloer en de schoorsteenmantel bewaard zijn gebleven. De keuken is in 2011 geheel vernieuwd en bevat o.a. een vaatwasser en combi-magnetron. In april 2016 is ook de badkamer beneden verbouwd en van alle gemakken voorzien. Een mooi sfeervol huis voor jullie vakantie!
Hoeveel gasten?
Het huis is geschikt voor 4 tot max 6 personen maar ook met zijn tweeën is het er heerlijk knus. Huisdieren zijn toegestaan. Wel in overleg en graag uw eigen spullen (eet en drinkbak, mand) meenemen. De huisdieren mogen niet op de slaapkamers komen. We rekenen altijd een eindschoonmaak, dus ook als u huisdieren meeneemt. Achter het huis is plek voor zeker twee auto's.
Indeling
Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, een nieuwe open keuken en aanpalende gloednieuwe badkamer, een slaapkamer en een ruimte voor boeken waar ook de trap naar de bovenverdieping leidt. Beneden is een tv aanwezig (schotelontvangst) met dvd en een stereo set voor radio, cd's en mp3-spelers. Op de bovenetage zijn twee grote ruimtes: een speel/slaapvertrek met veel kinderspeelgoed en een ruime (ouder-)slaapkamer. De bovenetage heeft bovendien een eigen badkamer.
Zwemmen en fietsen in de buurt!
Een natuurlijk (bewaakt) zwembad vindt u op 10 minuten rijden (Montapas). Erg leuk, ook voor de kleintjes! Ook in Fleury kunt u heerlijk zwemmen, hier ligt het canal de Nivernais en de rivier de L'Aron vlak bij elkaar en is er een zwemplek gecreëerd. In het huis is voor de kleintjes een opblaasbadje aanwezig. Ook hebben wij twee fietsen in de schuur staan en kunt u extra fietsen huren in Chatillon-en-Bazois.

Boekingsinformatie

Ligging la ruche

De ligging van "la ruche" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.