Maison Rollot

9.3
6
Gites.nl logo

Maison Rollot is een pittoreske vrijstaande Franse plattelandswoning voor 4-8 personen. De woning is begin 2021 volledig gerenoveerd en er is een nieuw (verwarmd) zwembad gerealiseerd.
De woning ligt in de Bourgogne in het natuurpark de Morvan. De woonkamer van ca 40 m2 heeft een zithoek, eethoek en openslaande deuren met toegang naar een terras en tuin. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Op de begane grond is tevens een slaapkamer met 4-persoons stapelbed (dus geschikt voor een gezin), toilet en badkamer met douche.
De eerste verdieping heeft een eigen entree en is via een veilige gemakkelijke buitentrap te bereiken. Hier zijn twee slaapkamers van elk ca. 11 m2, een tweede badkamer met douche, bad en toilet en een hal/vide met zithoek (slaapbank). Er is een kinderbedje en kinderstoel aanwezig.
U kunt gratis gebruik maken van Wifi. Verder In de woonkamer voor uw ontspanning: SMART TV (Canal Digitaal dus naast Nederlandse en Belgische zenders ook Netflix etc).
De keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser, combi magnetron, 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap en ruime koelkast….. en natuurlijk alles om zelf heerlijke maaltijden te bereiden.
Op de begane grond vindt u ook de wasmachine/droger.
De benedenverdieping wordt verwarmd met een houtkachel (gebruik van brandhout inbegrepen). Daarnaast is er onder meer op de badkamers elektrische verwarming.
In Maison Rollot beschikt u ook over een eigen buitenzwembad van ca 15m2! Gebruik van het zwembad is mogelijk van medio mei tot eind september.
Op een van de terrassen vindt u een grote loungebank met all-weatherkussen en een zweefparasol. Hier kunt u heerlijk genieten van het uitzicht.

Boekingsinformatie

Ligging maison rollot

De ligging van "maison rollot" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.