Maison du Bois Tordu

6
Gites.nl logo

Maison du Bois Tordu is een houten vakantiehuis met een begane grond en een verdieping en is comfortabel ingericht. Het is geschikt voor 4 à 6 personen. Op de begane grond treft u een woonkamer met een luxe open keuken aan. De woonkamer heeft opslaande deuren naar de veranda. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over heuvels en dalen van de Morvan. De woonkamer heeft een zithoek met een drie persoonsbank, twee fauteuils, een tv met Franse zenders en dvd-speler en een stereotoren. In de kasten liggen boeken, spelletjes, dvd's en een map met wandel- en fietsroutes. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, Nespresso koffiezetapparaat, een filter koffiezetapparaat en een uitgebreide keukenuitrusting. Naast de entree bevindt zich de badkamer met douche en toilet en een tweepersoons slaapkamer met openslaande deuren naar de veranda. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers onder een hellend dak. Du Bois Tordu wordt verwarmd door middel van elektrische kachels. De tuin heeft een groot terras met tuinmeubelen, een stenen BBQ, een schommel voor de kinderen en een ingebouwd ligbad dat dient als zwembadje voor de kleintjes, een schuur voor fietsen en een parkeerplaats voor de auto. Aan de rand van het terrein loopt een klein paadje naar de rivier de Yonne. Het brengt u naar een privéplekje aan de rivier de Yonne waar het heerlijk toeven is tijdens een warme zomerdag met een glas wijn en een goed boek.
Denkt u bij Frankrijk net als wij aan rust, ruimte, lekker eten, wijn en (actief) genieten dan zult u het bij ons prima naar uw zin hebben.
Graag tot ziens in Epiry, Peter & Annemieke

Boekingsinformatie

Ligging maison du bois tordu

De ligging van "maison du bois tordu" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.