L'Ecurie

9.5
5
Gites.nl logo

Vakantiehuis l'Ecurie was vroeger een stal en is met liefde verbouwd tot een ruime gite met twee slaapkamers en uitzicht op het omringende landschap.
Op de begane grond is een grote, lichte woonkamer met open keuken en eethoek met een prachtige gerestaureerde open haard en een houtkachel. In de woonkamer staan twee grote zitbanken en een tv (Engelstalige zenders) en een dvd-speler. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, elektrische oven met gaskookplaat, magnetron en een koel-vriescombinatie. Er is gratis WiFi.
Boven zijn twee slaapkamers. Er is een ruime kamer met ruim tweepersoonsbed en zichtbare houten balken, en een tweede slaapkamer met een tweepersoons en een eenpersoonsbed, en ruimte voor een kinderbedje. In de badkamer vindt u een grote douche en een handdoekenradiator.
De gite heeft een buitenterras om buiten te dineren of te barbecueën. Vanaf het terras kunt u de zonsondergang bekijken boven de velden. Geniet van een picknick op het veld, zoek een rustig plekje voor een romantisch diner of dineer overdekt in onze 'Kapel'-schuur, met een houtkachel, prachtige houten balken en een kandelaar.

Boekingsinformatie

Ligging l'ecurie

De ligging van "l'ecurie" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.