Gite Malmar

4
Gites.nl logo

Dit is een vrijstaand vakantiehuis met 2 slaapkamers, het is geschikt voor 4 personen. U zult uw eigen privéterras (patio) vinden om 'al fresco' te dineren zonder gestoord te worden. De keuken is volledig uitgerust om uw verblijf comfortabel te maken. Het huisje heeft een wasmachine en een droogkast voor gasten die langere periodes verblijven. We bieden gratis wifi aan onze gasten. We zullen u persoonlijk verwelkomen en u de sleutel overhandigen zodra u aankomt, aan de zijkant van het huisje is er een privaat parkeerruimte voor maxium 3 auto's. U vindt een open plan woonkamer, eetkamer en keuken. U heeft een Flatscreen-tv met Britse, Franse en Duitse zenders en een dvd-speler.
Er zijn twee slaapkamers, slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed en slaapkamer 2 heeft twee eenpersoonsbedden voor het geval u met de kinderen komt, op verzoek kunnen we van de twee eenpersoonsbedden een superkingsize tweepersoonsbed maken voor het geval twee echtparen het huisje gebruiken. Indien u met een baby tot 2 jaar komt kunnen we een extra baby bedje in de slaapkamer zetten, dus in principe kunnen er 4 personen logeren en een baby. In de kleerkasten van de slaapkamers vindt u badjassen voor hem en haar. Het huisje heeft een elektrisch centraal verwarmingssyteem, in elke kamer vindt u een topkwaliteits radiator met een keramiek innergedeelte en zijn eigen thermostaat, de woonkamer heeft ook een houtkachel, in de zomerperiode heeft u de kachel niet nodig, maar tijdens de wintermaanden geeft het een leuke en gezellige extra warmte in uw leefruimte. Naast de parkeerruimte ziet u een prachtige tuin van 10.000m2, u kunt deze ruimte vrij gebruiken tijdens uw verblijf, we hebben een jeu de boules spel indien u met de familie een spel wilt spelen in de tuin. U heeft het gebruik van het hele huisje, alleen de klanten die ingeboekt zijn kunnen in het huisje verblijven. Onze woning heeft een Scandinavische sauna op het terrein en u kunt een behandeling boeken tijdens uw verblijf, een sauna is heel gezond en is een perfecte manier om uw lichaam te de-toxiceren en te de-stresseren, we rekenen €12 per persoon aan voor een uur sauna, extra badhanddoeken zijn in uw prijs inbegrepen.

Boekingsinformatie

Ligging gite malmar

De ligging van "gite malmar" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.