Cottage du Manoir de savigny

9.5
7
Gites.nl logo

Vakantiehuis Cottage du Manoir de Savigny heeft 4 sterren en ligt op een terrein dichtbij Cherbourg, Valognes en de landingsstranden van Normandië. Het is landelijk gelegen, tussen de velden en een park van 2,5 ha met een meer. Je komt het terrein op via een laantje met populieren. Het domein dateert van de 16e eeuw en bestaat uit verschillende gebouwen, waaronder een dépendance, een bakkerij, een oude wasplaats, het hoofdhuis en de cottage. Er is WiFi, er zijn grote bedden, parkeerplaatsen en winkels op 2 km en de zee ligt op 15 km.
Het vakantiehuis uit de 18e eeuw bestaat uit de begane grond met 2 woonkamers en een open keuken die helemaal is ingericht. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met 2 tweepersoonsbedden en drie enkele bedden, twee badkamers met douche of bad. Buiten vind je terrassen met tuinmeubilair en een park.

Boekingsinformatie

Ligging cottage du manoir de savigny

De ligging van "cottage du manoir de savigny" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.