Verdier

9.7
6
Gites.nl logo

La Donzelenche is een magnifieke 16e eeuwse gefortificeerde Mas omgeven door het fantastische natuurschoon van de Cévennen (werelderfgoed - Unesco). Deze kleine nederzetting bestaat uit meerdere gebouwen die in Cevenolse stijl zijn opgetrokken uit leisteen en graniet rondom binnenplaatsen en straatjes met poorten. De Mas is met behoud van authenticiteit gerestaureerd. Het gastengedeelte biedt plaats aan 3 sfeervolle, comfortabele vakantiewoningen, welke familienamen dragen van vroegere bewoners. Alle gites zijn uniek, comfortabel en smaakvol ingericht. Op de diverse idyllische hoekjes, die op de binnenplaatsen en in de terrastuinen rondom, voor de gasten zijn gecreëerd is het heerlijk toeven. Er is voldoende ruimte voor rust en privacy, maar er is ook gelegenheid om elkaar te treffen, bijvoorbeeld rond de dis. Er is geregeld de gelegenheid om aan te schuiven aan de 'table d'hôte' .
De gites:
”VERDIER”:Een zeer ruim, licht en plezierig huis waarin eigentijdse en eeuwenoude elementen plezierig samengaan. De entree en twee badkamers bevinden zich op de begane grond. Daar bevinden zich ook de riante living (±50m2) met de grote oude schouw, de open moderne keuken voorzien van 5-pits fornuis, oven, magnetron, koel/vrieskast en vaat-wasmaschine. In de eethoek staat een grote tafel van cederhout die aan 14 personen plaats kan bieden. Op het overdakte privé terras is het alle jaargetijden goed toeven en je hebt er een fascinerend uitzicht. Op de eerste verdieping bevinden zich drie prettige en comfortabele tweepersoons slaapkamers (naar wens 2p bedopstelling of 2x1p). Een extra bed of kinderledikantje kan op aanvraag worden bijgeplaatst De gîte is voorzien van een centrale verwarming .
!Overleg altijd van te voren over het eventueel meebrengen van huisdieren!

Boekingsinformatie

Ligging verdier

De ligging van "verdier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.