Groepsaccommodatie Saint Silvain-Bellegarde

9.1
12
Groepen.nl logo

Deze fijne groepsaccommodatie is gelegen in de gastvrije Limousin, het groene hart van Frankrijk. Heel geschikt voor het organiseren van cursussen, familiereünies of voor vriendengroepen met ruimte voor extra gasten om te kamperen op het terrein! Het volgen van een yoga les, buiten met de hele groep, behoort tot de mogelijkheden. Yoga matten zijn aanwezig

Groepsaccommodatie in Frankrijk met zwembad


Naast de gemeenschappelijke entree vind je de gezellige salon met grote open haard en de aangrenzende cursusruimte. Er zijn een zestal sfeervol ingerichte slaapkamers, ieder voorzien van eigen badkamer en toilet. Een hiervan is aangepast voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk). Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 12 volwassenen aangezien de overige bedden wat korter zijn. Door de ligging is deze groepsaccommodatie uitermate geschikt voor het geven van workshops, trainingen, teambuilding en andere cursussen. Geniet van het zwembad, jeu-de-boules baan en diverse grasveldjes. Deze laatsten kunnen eventueel gebruikt worden om te kamperen als de groep groter is dan 12 (aantal bedden).

Bezoek samen de schilderachtige dorpjes


 De Creuse is een heuvelachtig gebied: half bos en half veeteelt. De streek maakt deel uit van het Massif Central, het hart van Frankrijk. Door het ontbreken van industrie zijn lucht en water hier nog zuiver. De directe omgeving van deze groepsaccommodatie ademt nog het Frankrijk van weleer. Vele schilderachtige dorpjes en authentieke boerderijen geven je de indruk dat de tijd hier vele jaren heeft stilgestaan.
De grotere dorpen hebben alle hun maand- of weekmarkt waar lokale producten verkocht worden. Het dichtbijgelegen stadje is Aubusson, historisch gezien op de kaart gezet door haar tapijten en wandkleden.

 Bekijk ook de andere groepsaccommodaties in Frankrijk

Boekingsinformatie
Vaste acties groepen.nl

Groepen.nl heeft een wisselend last minute aanbod. Naar lastminute aanbod

Ligging groepsaccommodatie saint silvain-bellegarde

De ligging van "groepsaccommodatie saint silvain-bellegarde" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.