Hameau de Ceps

6
Gites.nl logo

Dit gezellige, rustieke stenen vakantiehuisje is gevestigd in een klein gehucht net buiten het plaatsje Roquebrun.
Je treft er nog veel originele elementen aan, zoals de mooie stenen muur, zichtbare balken, een houtvuur.
Je hebt een privé terras en gratis wifi. Huisdieren zijn welkom in dit diervriendelijke huisje. Kom je in de winter, dan wordt er verwarmd door middel van een houtkachel en elektrische radiatoren.
Ventilatoren zijn beschikbaar in de zomer.
Dit vakantiehuis is klein, intiem en landelijk ... U betreedt het huis rechtstreeks in de woonkamer en keuken. Bij warm weer kunt u op het stenen terras tegenover het huis ontbijten, waar plaats is voor 4-6. Hier staat ook een BBQ.
Op de eerste verdieping is slaapkamer 1 met comfortabel kingsize-bed: een kleine, maar charmante kamer met stenen muur en balken en uitzicht op het terras. De badkamer met bad op pootjes en handdouche ligt tegenover de slaapkamer. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk van het karakter en de rustieke charme te behouden.
Slaapkamer 2, ook met comfortabel kingsize bed, bevindt zich op de begane grond en kijkt uit op de rivier en heeft een eigen aangrenzende badkamer en een kleedkamer.
Alle slaapkamers zijn uitgerust met een kledingkast en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en een haardroger.
Het huis biedt uitzicht op de rivier en heeft een flatscreen voor het streamen van netflix of andere programma's.
De keuken is volledig uitgerust met vaatwasser, 2 koelkasten, kookplaat en oven, maar we hebben geen magnetron. Eettafel en stoelen voor 4 personen. Er is een vriezer en een wasmachine in de kelder.
In de lounge vindt u 2 x 3-zitsbanken die plaats bieden aan maximaal 6 personen.
Handdoeken en toiletartikelen worden verstrekt bij het huis. Laat het ons weten als u tijdens uw verblijf strandlakens wilt huren.

Boekingsinformatie

Ligging hameau de ceps

De ligging van "hameau de ceps" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.