Domaine de Sivas La Ferme

8.3
8
Gites.nl logo

La Ferme Balayres is het hart van de Domaine, met z'n zuidelijke, landelijke uitstraling. Vroeger woonde hier een boerengezin dat met name leefde van de opbrengst van de boomgaarden. Nu is het een sfeervol vakantiehuis dat plaats biedt aan 6 huurders. Een grote, sfeervol ingerichte keuken met ruime eettafel is het belangrijke ontmoetingspunt waar meestal veel meer gedaan wordt dan alleen koken. Naast de keuken biedt de boerderij nog een, veel grotere, ontmoetings- en recreatieruimte.
De Salon is de ideale plaats om 's avonds met z'n allen wat te praten of te lezen in de sfeervolle zithoek, in de winter bij de vlammen van de authentieke houtkachel. Bovendien hebben kinderen er volop de ruimte om te spelen.
Les Balayres telt vijf slaapkamers. Alle kamers ademen een charmante zuidelijke sfeer. Ze beschikken allen over een wastafel met koud water, en hebben allemaal goede bedden met lattenbodems. Rond het landhuis is volop ruimte met veel privacy. Er staat een houten (eet-)tafel voor het huis, die ook midden op de dag wat schaduw biedt. Zomers is het een heerlijk plekje om buiten te eten, met uitzicht op het weidse dal en de omringende bergen.
Naast Les Balayres ligt een laag ommuurde tuin met een picknicktafel, een bankje en schommels. De oude druif die tegen de verweerde stenen van de boerderij opgroeit, geeft dit plekje extra romantiek. Een ideale plaats om te zonnen, te ballen en te spelen. En natuurlijk om op lange zoele avonden te genieten van de royale stenen barbecue!

Boekingsinformatie

Ligging domaine de sivas la ferme

De ligging van "domaine de sivas la ferme" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.