Luxe 3 kamer appartement | 5 Pers.

8.9
5
Oasisparcs.nl logo

Luxe 3 kamer appartement | 5 personen

De luxe 5 persoons appartementen zijn comfortabel ingericht zodat u optimaal van uw vakantie kunt genieten. Het appartement beschikt over een open keuken met luxe apparatuur en een gezellige eethoek waar u kunt genieten van een goed diner. Dit appartement heeft twee slaapkamers en een riante badkamer met douche, bad en toilet. Tevens een separaat toilet. Open de deuren naar uw balkon of terras en ruik de frisse berglucht!

*Een aantal TYPE A5 appartementen zijn zelfs voorzien van een openhaard. Voorkeur voor één van deze extra's kan worden opgegeven bij boeking maar kan niet worden gegarandeerd.


 Uw verblijf is inclusief: opgemaakte bedden, handdoekenpakket en een eindschoonmaak zodat u nergens aan hoeft te denken en volledig kunt genieten.

De bovenstaande foto's geven een selectie weer van de appartementen die zich in de door u geselecteerde categorie bevinden.

Boekingsinformatie

Ligging luxe 3 kamer appartement | 5 pers.

De ligging van "luxe 3 kamer appartement | 5 pers." wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.