Bresis

8
5
Gites.nl logo

De gîte voor 5 personen, Brésis is ruim 75 m2 groot en heeft een woonkamer, keuken, badkamer, toilet en 2 slaapkamers (1 2-persoonsbed en 3 1-persoonsbedden) op de begane grond. Het terras is 24m2 groot en biedt een fantastisch uitzicht op de tuin en de bossen rondom Mas Bernadis. Brésis is een van de vier gîtes van Mas Bernadis. De najaren tussen 2012 en 2016 hebben we gespendeerd aan de bouw van dit nieuwste appartement. De slaapkamers liggen gedeeltelijk in de kelders waarop in 1850 Mas Bernadis is gebouwd. Omdat de slaapkamers in een ruimte onder het huis liggen is het er, zelfs hartje zomer, relatief koel. Dat kunnen wij weten, want wij hebben zelf tot en met de zomer van 2015 in deze slaapkamers geslapen. In de vakantiewoning zelf heb je toegang tot ons WiFi netwerk, zodat het internet niet ver weg is.
Omdat het terras van iedere gîte of aan een eigen gevel dan wel op een eigen hoogte ligt, is voldoende privacy voor eenieder. Het zwembad van 4x9 meter ligt wat verder van de gîtes, zodat je geen last hebt van "zwembadgeluiden" als je op je eigen terras zit! Naast het zwembad kunnen kinderen zich op het terrein vermaken in de grote tuin, op de jeu-de-boulesbaan, op de glijbaan en schommel. Voor de allerkleinsten kan er een poedelbadje worden opgezet.

Boekingsinformatie

Ligging bresis

De ligging van "bresis" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.