Le Mattas 220

4
Gites.nl logo

Welkom bij het karakteristieke bungalowpark 'Le Mattas' vlakbij het dorpje Mejannes-le-Clap.
Het park is gesitueerd in een streek die alle goede eigenschappen van de Provence, de Ardèche en de Cevennen in zich verenigt namelijk: zon, natuur, cultuur, culinaire geneugten en gastvrijheid. De regio wordt ook wel 'La Petite Provence' genoemd en heeft een prachtig Mediterraans klimaat met meer dan 300 dagen zon per jaar. Het park is gesitueerd in een bosrijke omgeving, aan de rand van de rivier de Cèze en wordt omlijnd door de geurige vegetatievorm 'Garrigue'.
Le Mattas biedt ruimte aan 120 particuliere bungalows, die lijken te zijn uitgestrooid in de ongerepte natuur. Door deze speelse verdeling en natuurlijke begrenzingen wordt er veel privacy en rust geboden en heeft u voldoende ruimte voor uzelf. Te midden in deze zeldzaam mooie natuur bent u ver verwijderd van alle drukte en lawaai en kunt u genieten van de weelderige flora en fauna.
De intieme sfeer van de directe omgeving is bij uitstek de manier om tot rust te komen en nieuwe krachten op te doen. Proef de genoegens van deze prachtige streek, welke getypeerd wordt door zijn kunstambachten, veelkleurige markten, middeleeuwse dorpjes en een uitzonderlijk cultureel erfgoed. Met de grote keuze aan activiteiten in de directe omgeving hoeft u zich hier geen moment te vervelen.
Bruist u van de vitaliteit of wilt u juist zo min mogelijk ondernemen? Alles kan! Verfraai uw dagen door middel van talloze culturele & sportieve activiteiten of geniet van een ontspannen dag bij uw bungalow of aan het zwembad. Vergeet uw zorgen en geniet optimaal van uw vakantie op Le Mattas, of u nu met uw partner, gezin, familie of vrienden bent.
Onze 4-persoons bungalow ligt op een beboste kavel op het hoogste punt van het park. De bungalow is vrijstaand en beschikt over een eigen parkeerplaats. Er zijn meerdere terrassen aangelegd zowel in zon als schaduw en uit de wind. U kunt met de zon mee draaien om het huisje heen en u heeft geen last van de Mistral. Uiteraard hebben wij voldoende binnen- en buitenmeubilair.
In de gezellige woonkamer staat o.a. een houtkachel voor het voor- en naseizoen en de winter, een TV met schotelantenne. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 2-delige keramische kookplaat, grote koelkast-/diepvriescombinatie en Nespresso. Verder zijn alle zaken aanwezig om u een prettig verblijf te bezorgen: combi-magnetron, wasmachine en een gezellige houtkachel.
Er zijn twee slaapkamers: De grote slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en op de kinderkamer staat een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van 1-persoons matrassen en er zijn twee 1-persoons dekbedden en een 2-persoons dekbed aanwezig. Op beide kamers staan ruime kledingkasten. Een babybedje en kinderstoel zijn aanwezig.
Eveneens is er op het park een WiFi point rond de receptie aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging le mattas 220

De ligging van "le mattas 220" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.