Hermitage

7
Gites.nl logo

U bent van harte welkom in La Maison HERMITAGE in het kleine dorpje Nabirat in de Périgord Noir dichtbij alle voorzieningen en toeristische trekpleisters van de Dordogne. Een groot familievakantiehuis dat de cultuur van gisteren ademt en u tegelijkertijd het moderne comfort biedt dat we allemaal nodig hebben. Verborgen in een privétuin is dit huis absoluut een oase van rust.
Interieur
Dit prachtige vakantiehuis heeft een keuken met gasfornuis, vaatwasser, wasmachine (droger in de kelder), Nespresso-apparaat, een zeer gezellige woonkamer met openhaard (gezelschapsspelletjes staan tot uw beschikking), televisie, dvd-speler (dvd aanwezig), Wifibox, een eetkamer, een aparte toilet, een doucheruimte met dubbele wastafels.
Boven: een slaapkamer voor kinderen met 2 eenpersoonsbedden (90x190), een master bedroom met een tweepersoonsbed (160x200) en een logeerkamer (met onafhankelijke toegang vanuit de keuken) met een tweepersoonsbed (140x190), een eenpersoonsbed (90x190) ) en een kinderbedje. Ventilatoren en airconditioning in de slaapkamers.
Buiten
In de mooie omheinde tuin heb je een prachtig verwarmd en beveiligd privézwembad, met tuinmeubilair (tafel en stoelen onder de lindeboom, parasol, fauteuils en ligstoelen bij het zwembad).

Boekingsinformatie

Ligging hermitage

De ligging van "hermitage" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.