La Petite Maison au Coin

10
4
Gites.nl logo

Pas gerenoveerde gite met twee slaapkamers, beide met kingsize bedden en beide geschikt voor een eenpersoonsbed en een kinderbedje. Hoogwaardig beddengoed en stoffering met veel opbergruimte ook. Woonkamer met eethoek is smaakvol ingericht en gedecoreerd tot een hoge standaard en biedt een comfortabele, eigentijdse stijl met behoud van de charme van het gebouw. In de grote, luchtige woonkamer vindt u een flatscreen-tv met dvd / cd-speler, vele films in zowel Engels en Frans, evenals een satelliet-box. Er is ook een eettafel met zes plaatsen om binnen te eten.
Een grote badkamer met een aparte douche en een groot bad bevat luxe handdoeken van Egyptisch katoen en gratis toiletartikelen.
Een goed gevulde keuken is van alle moderne gemakken voorzien, inclusief vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesvak, elektrische oven en kookplaat, Lavazza-koffiezetapparaat en nog veel meer!
Een prive-tuin met versierde patio is volledig ingericht voor zes personen en een houtskool BBQ om 's avonds buiten te eten.
Gratis WIFI beschikbaar bij de accommodatie, geen schoonmaakkosten en alle beddengoed en handdoeken worden gratis verstrekt.

Boekingsinformatie

Ligging la petite maison au coin

De ligging van "la petite maison au coin" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.