Le Pommier

10
6
Gites.nl logo

Le Pommier is a beautifully converted hay barn, offering quality accommodation for 6 + 2 toddlers with a large open plan living area on the first floor with south facing views over the Charente countryside from the adjoining balcony. Large garden with plenty of space for children to play. Lots to do on site with a large heated swimming pool to relax in the summer months, gym and sauna or just a perfect place to explore local attractions and activities including watersports and the nearby lake beach.
Keuken en eetkamer
De eerste verdieping van Le Pommier is een grote leefruimte, met zichtbare houten balken, een gewelfd plafond en enkele stenen muren. Aan het ene uiteinde is de keuken-eetkamer en aan de andere kant, de zithoek. De goed uitgeruste keuken is voorzien van moderne apparatuur, waaronder een vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een magnetron, een Tassimo-koffiezetapparaat en een grote eettafel voor 6 personen. Openslaande deuren leiden vanuit de keuken naar het balkon op het zuiden. Een barbecue is aanwezig.
Woonkamer
De woonkamer op de eerste verdieping biedt voldoende ruimte voor 6 personen, met een houtkachel, een grote flatscreen HD-tv (die alle UK Freesat-kanalen ontvangt), een dvd-speler en een iPod-dock. Er zijn openslaande deuren van zowel de keuken als de woonkamer naar het balkon op het zuiden, met uitzicht op de tuin en het open landschap verderop. Een aanbod van bordspellen, boeken en een uitgebreide selectie van dvd's die geschikt zijn voor alle leeftijden is beschikbaar.
Slaapkamers
De 3 slaapkamers bevinden zich op de begane grond, waardoor ze in de zomer lekker koel blijven. De grootste slaapkamer met kingsize bed heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wc en wastafel. De slaapkamer met 2 aparte bedden bevindt zich tussen de ouderslaapkamer en de derde slaapkamer, die een tweepersoonsbed heeft en direct tegenover de familiebadkamer ligt. Twee ledikantjes en een reisbedje zijn beschikbaar, evenals kinderstoelen, aankleedkussens en andere baby- en peuterbenodigdheden.
Badkamers
De ouderslaapkamer heeft een eigen badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De familiebadkamer, die ook op de begane grond ligt, ligt direct tegenover de slaapkamer met tweepersoonsbed, en heeft een wc, wastafel, bad en aparte douche.
Verwarming
Voor koelere seizoenen is er een houtkachel * in de woonkamer op de eerste verdieping en elektrische kachels op de begane grond.
* Eerste mand met houtblokken is inbegrepen.
Vermaak
VK Freesat HD-tv en dvd-speler, hifi-muzieksysteem en iPod-dockingstation. Kinder dvd's, bordspellen en boeken zijn beschikbaar.

Boekingsinformatie

Ligging le pommier

De ligging van "le pommier" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.