Le Manoir de La Foye - Le Gite du Portail

9.9
4
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is een heerlijk ruime gite met twee slaapkamers, in een omheinde tuin, waardoor het perfect geschikt is voor gezinsvakanties. Je komt binnen door een groot toegangshek. Het huis heeft zijn eigen, gedeeltelijk schaduwrijke tuin met weids uitzicht over het prachtige landschap.
De gite is zorguldig gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat je er een goede accommodatie aantreft. Door de dikke stenen muren blijft het er tijdens de zomermaanden heerlijk warm.
Op de begane grond vind je een comfortabele zithoek en eetkamer, die naar een aantrekkelijke keuken leidt met een vaatwasser, kooktoestel, koel-vriescombinatie en magnetron, die veel bergruimte biedt. Een wenteltrap leidt naar de grote hal op de bovenverdieping, met toegang tot de slaapkamers en de badkamers.
De grootste slaapkamer is ongeveer 5 x 6 m, met een balkenplafond en een super-kingsizebed. Een leuk details is een klein glas in loodraam, lokaal handgemaakt door een kunstenaar die de ramen van de Salisbury Cathedral in Engeland heeft gerenoveerd. Ook is er een aangrenzende badkamer met toilet.
In de tweede slaapkamer vind je twee eenpersoonsbedden. Beide kamers hebben ruim voldoende bergruimte en laden en hebben vloerbedekking en kleden. Er zijn ventilatoren in beide kamers en een haardroger is voorzien.
Er is een goede badkamer met een groot bad, toilet en een aparte douche.
Aan de andere kant van het paadje, aan de voorkant van de gite, is een eigen tuin, met mooie bomen die veel schaduw bieden en weidse uitzichten over de naburige weilanden. Een perfecte plek om vogels te spotten of de spectaculaire zonsondergangen te bewonderen die we in deze regio hebben.
Een tafel, stoelen, parasol en gas bbq is voor je aanwezig.

Boekingsinformatie

Ligging le manoir de la foye - le gite du portail

De ligging van "le manoir de la foye - le gite du portail" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.