La Marquise

9
8
Gites.nl logo

La Marquise is een lichte gîte die smaakvol is ingericht. U vindt er alles voor een geweldige vakantie. Het huis is voorzien van centrale verwarming en er is een houtkachel, zodat het ook geschikt is voor een verblijf in de winter. De gîte bevindt zich in het grote huis.
Op de begane grond treft u een aparte ingang en een zitkamer met houtkachel, TV (Engelse kanalen) en DVD-speler. Er is ook een zitkamer met slaapbank en een ruime keuken, zeer compleet ingericht (koelkast/diepvries, vaatwasser, gasfornuis, oven, broodrooster en magnetron). Verder vindt u een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met ligbad, WC, douche en wasmachine.
Op de eerste verdieping vindt u 3 slaapkamers (één kamer met tweepersoonsbed en 2 kamers met 2 éénpersoonsbedden) en een ruime badkamer met ligbad en WC. Aan het huis vindt u een terras met tuinmeubilair, waar u heerlijk buiten kunt eten en genieten van de lange zomeravonden.

Boekingsinformatie

Ligging la marquise

De ligging van "la marquise" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.