The Barn @ La Petite Ferme Gites

9.5
4
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis is gevestigd in een omgebouwde stenen schuur, in het hart van een mooi dorp met winkel, bar, café en renaissancekasteel binnen 400 meter. Een wandeling van 2 minuten om 's ochtends uw vers brood op te halen of' s avonds iets te drinken in de bar. The Barn is een van de drie gites in La Petite Ferme Gites, Dampierre-sur-Boutonne, die oorspronkelijk een werkende boerderij in het hart van het dorp was. De schuur is liefdevol gerestaureerd met behoud van de originele stenen muren, balkenplafond en zelfs de ringen waar de dieren vroeger vastgebonden waren.
U komt het gebouw binnen vanaf het grote privéterras. De voordeur komt uit in een grote, luchtige (en koele in de zomer) keuken / woonkamer. De keuken is volledig uitgerust en bevat alle apparatuur en keukengerei die u nodig heeft tijdens uw verblijf, inclusief oven, kookplaat, magnetron, koelkast, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. De lounge heeft een slaapbank voor twee personen, fauteuil, koffietafel en tv, met een eettafel en 4 eetkamerstoelen. Boven is een grote slaapkamer met stenen muren en zichtbare balken. Er is een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Het eenpersoonsbed bevindt zich onder de dakrand, met beperkte hoofdruimte, en is dus uitermate geschikt voor een kind. Er is ruimte voor een kinderbed of extra matras indien nodig. Er is hangruimte en laden, nachtkastjes en nachtlampjes. De doucheruimte grenst aan de slaapkamer.
Het privéterras buiten is groot en luchtig, met een tafel, stoelen en een barbecue. Genoeg ruimte voor ligbedden mocht u willen ontspannen. De achterste helft van het terras blijft de hele dag in de schaduw, dus het is de perfecte plek om koel te blijven en te chillen. Het is een heerlijke plek om 's avonds te ontspannen en te eten.
Er is een mooi en onlangs gerenoveerd verwarmd zwembad van 10 x 5 m, met ruime ligbedden, parasols en een lounge met banken en grote parasols. Het zwembad ligt de hele dag in de zon. Er is een groot terras en kiezels rondom het zwembad. Er is ook een grote speelschuur om zowel de kinderen als de volwassenen te vermaken, met een pooltafel, tafeltennis, tafelvoetbal, darts en een aantal bordspellen. We bieden ook spullen die op het grasveld kunnen worden gebruikt, zoals badminton, voetbal, jeu de boules, frisbee.
Uitstekende wifi en Engelse tv (freeview) zijn beschikbaar in de gite.
Er is voldoende ruimte om te parkeren op het terrein en het pand heeft poorten die overdag kunnen worden gesloten en 's nachts op slot kunnen.
Er zijn wasfaciliteiten aanwezig, waaronder een wasmachine, wasdrogers, een strijkijzer en strijkplank. Er is ook een vriezer en ijsmaker beschikbaar.
The Barn is een van de drie gites in La Petite Ferme Gites, de andere twee zijn The Farmhouse (6 personen) en The Barn (2/4 personen). Elke gite heeft een eigen terras / eetgedeelte en BBQ en kijken niet uit op elkaar, om de privacy te garanderen. De gasten delen het verwarmde zwembad, speelschuur, zonneterrassen, gazon, wasplaats en parkeerplaats. Alle drie de gites kunnen samen gehuurd worden indien nodig.

Boekingsinformatie

Ligging the barn @ la petite ferme gites

De ligging van "the barn @ la petite ferme gites" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.