La Petite Ferme Gite

9.5
6
Gites.nl logo

Dit vakantiehuis, La petite Ferme was ooit het hart van een werkende boerderij, in het mooie dorp Dampierre-sur-Boutonne. Het dateert uit het begin van de 19e eeuw. Het is het grootste van de drie vakantiehuizen in La Petite Ferme Gites.
De voordeur komt uit in een gezellige woonkamer met een bank, stoelen, tv, salontafels en een kleine eettafel met stoelen. Deze grenst aan de grote en volledig uitgeruste keuken met alle apparatuur en gebruiksvoorwerpen die u nodig heeft tijdens uw verblijf, inclusief oven, kookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast / vriezer, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. Er is een open haard in de keuken, die in de koelere maanden kan worden gebruikt.
Beneden is een slaapkamer met een eigen badkamer met douche.
Een trap leidt vanuit de keuken naar de eerste verdieping waar nog twee slaapkamers zijn. De grootste met een kingsize bed, een eenpersoonsbed en een kinderbed. De andere heeft twee eenpersoonsbedden. Alle drie de slaapkamers hebben kasten en lades, nachtkastjes en nachtlampjes. De tweede doucheruimte ligt aan de gang boven.
Direct uit de voordeur is een mooie grote, privé, grind binnenplaats met een BBQ, tafel, stoelen en parasol. Een geweldige locatie om te eten, te ontspannen, met voldoende ruimte voor ligstoelen.
Er is een mooi en onlangs gerenoveerd 10 x 5 m verwarmd zwembad, met ruime ligbedden en parasols op het terras en een lounge bij het zwembad met banken en grote parasols. Het zwembad ligt de hele dag in de zon. Er is een groot terras en kiezel rondom het zwembad. Er is ook een grote speelschuur om zowel de kinderen als de volwassenen te vermaken. Het is uitgerust met een pooltafel, tafeltennis, tafelvoetbal, darts en een aantal bordspellen. We bieden ook apparatuur die op het grasveld kan worden gebruikt, zoals badminton, voetbal, jeu de boules, frisbee.
Uitstekende wifi en Engelse tv (freeview) zijn beschikbaar in de gite.
Er is voldoende ruimte om te parkeren op het terrein en het pand heeft poorten die overdag kunnen worden gesloten en 's nachts worden afgesloten
Badhanddoeken en beddengoed verstrekt, maar we vragen gasten om hun eigen badhanddoeken / strandlakens te voorzien. Er zijn wasfaciliteiten aanwezig, waaronder een wasmachine, wasdrogers, een strijkijzer en strijkplank.
The Farmhouse is een van de drie gites in La Petite Ferme Gites, de andere twee zijn The Barn (2/4 slaapplaatsen) en Fig Tree Cottage (2 slaapplaatsen). Elke gite heeft een eigen terras / eetgedeelte en BBQ en kijken niet uit op elkaar, voor de nodige privacy. De gasten delen het verwarmde zwembad, speelschuur, zonneterrassen, gazon, wasplaats en parkeerplaats. Alle drie de gites kunnen samen gehuurd worden indien nodig.

Boekingsinformatie

Ligging la petite ferme gite

De ligging van "la petite ferme gite" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.