Maison de Vigne

8.3
6
Gites.nl logo

Maison de Vigne is een gezellig stenen vakantiehuis met 3 spaapkamers, prachtig gerestaureerd waarbij de oude stenen en balken zichtbaar gebleven zijn, Het huis heeft een heel eigen karakter, met prachtig uitzicht over de valleien van de Aude en Salz.
Het vakantiehuis is ideaal geplaatst, diep in het zuiden van Frankrijk, aan de voet van de Pyreneeen. Je kunt er tijdens je vakantie heerlijk wandelen, fietsen, vissen, kanoen, zwemmen en skien. Het terras op het zuiden, dat overgroeid is door een druivenrank, biedt geweldige uitzichten over de vallei van de Aude helemaal naar Rennes-le-Chateau, het kasteel Coustaussa en de omringende heuvels.
Er kunnen 6 personen in het huis slapen. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, en een slaapkamer met twee enkele bedden op de bovenverdieping.Vanuit alle kamers is er een spectaculair uitzicht op de vallei van de Aude.

Boekingsinformatie

Ligging maison de vigne

De ligging van "maison de vigne" wordt aangegeven met de rode stip. De groene stippen geven vakantiehuizen in de buurt aan. Klik voor informatie.